Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Χούλιγκαν και στο... πόλο!

Καταγγελίες για στιγμές «ζούγκλας» έκαναν παράγοντες και προπονητές της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη της ομάδας τους με 9-10 στη Λάρισα επί του τοπικού Ναυτικού Ομίλου, το Σάββατο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας πόλο. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από την αρχή οπαδοί της Λάρισας που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο φώναζαν αντεθνικά συνθήματα, ενώ πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα, όπως κατήγγειλαν οι Θεσσαλονικείς, έριξαν και μια κροτίδα μέσα στα... αποδυτήρια της ομάδας τους!

Ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πραγματικά ζήσαμε κλίμα τρομοκρατίας. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο κολυμβητήριο μας πετούσαν μπουκάλια, και αναπτήρες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζαν συνεχώς αντιεθνικά συνθήματα. Το αποκορύφωμα ήταν στο τέλος όπου έριξαν κροτίδα στα αποδυτήρια σπάσανε τα τζάμια και ευτυχώς είχαμε άγιο. Γλιτώσαμε τελευταία στιγμή. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στο πόλο. Λυπάμαι πάρα πολύ γι΄αυτό που έγινε. Δυστυχώς πάμε πολλά χρόνια πίσω».

O ΝΟΛ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: «Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση αγώνων μόνο σε αθλητικό πλαίσιο. Ύβρεις, επιθέσεις, σωματικές και μη, δεν γίνονται αποδεκτές από τη διοίκηση τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Τέτοιου είδους υποστήριξη μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να παράγουν για κάθε σύλλογο με τις επιπτώσεις να είναι βαριές. Τέτοιου είδους στήριξη δεν βοηθά σε καμία περίπτωση την ομάδα, αντιθέτως δημιουργεί προβλήματα. Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε ειλικρινά τη λύπη μας, που τα γεγονότα στο κολυμβητήριο της Λάρισας δεν ήταν αντάξια ενός πολύ ωραίου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που στην κυριολεξία διαφήμισε το άθλημα».

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου