Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Συμπλοκή οπαδών ΠΑΟ-ΑΕΚ χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ

Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού(ΠΕΛΑΤΕΣ) οδηγούνται σήμερα στο αυτόφωρο μετά τη σύλληψή τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, χθες στις 11 το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα επεισόδια, σύμφωνα με την αστυνομία προκάλεσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού που με περίπου 150 δίκυκλα έφυγαν από το Περιστέρι, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του με τον Ατρόμητο, και πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκοπό να συγκρουστούν με οπαδούς της ΑΕΚ που επέστρεφαν από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Όταν έφτασαν στη λεωφόρο Δεκελείας, άρχισαν αντεγκλίσεις με άτομα που βρίσκονταν στις καφετέριες αλλά τελικά δεν κατάφεραν να συναντηθούν με τον μπλοκ των οπαδών της ΑΕΚ, λόγω επέμβασης της αστυνομίας.

Δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, μικροσυμπλοκές και καταδίωξη, κατά την οποία οι χούλιγκανς εγκατέλειψαν 22 μοτοποδήλατα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί έκαναν συνολικά 43 προσαγωγές νεαρών, από τους οποίους συνελήφθησαν οι τρεις. Στην κατοχή των δύο βρέθηκαν πιστόλια φωτοβολίδων και στην κατοχή του ενός μικροποσότητα ναρκωτικών.

Επεισόδια δημιουργήθηκαν και πριν τον αγώνα Ατρομήτου- Παναθηναϊκού, όπου οπαδοί του ΠΑΟ προξένησαν φθορές σε καφετέρια και σε άλλα καταστήματα, γύρω από παλιό σύνδεσμο του Ολυμπιακού όπου πήγαν για να δημιουργήσουν επεισόδια.

Μετά την «επέλαση» οι νεαροί απομακρύνθηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου