Το πόσο κολληµένοι είναι οι Ελληνες µε τις µπριζόλες, το κοκκινιστό µοσχάρι στην κατσαρόλα και τα κοψίδια, φαίνεται και από τα στοιχεία του Ιδρύµατος «Αριστείδης ∆ασκαλόπουλος», σύµφωνα µε τα οποία οι πολίτες καταναλώνουν 3½ φορές περισσότερο κρέας από τις διεθνείς συστάσεις.
Σε αυτό συµβάλλει και το γεγονός πως χρόνο µε τον χρόνο αυξάνονται οι µερίδες των Ελλήνων που παίρνουν διαστάσεις... USA, παρατηρεί ο διαιτολόγος - διατροφολόγος και επιστηµονικός συνεργάτης της Μονάδας ∆ιατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστηµιού Αθηνών κ. Γρηγόρης Ρίσβας. Παραδέχεται όµως, πως οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται.
Κτήριο Βάιλερ: ο αφανής συγκάτοικος του Μουσείου Ακροπόλεως
Πριν από 6 χρόνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου