Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Δεν κινδυνεύει (ακόμα) η Αθήνα.

Και επισήμως ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες των U2 στις Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά, αλλά και στο φεστιβάλ Glastonbury, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Bono. Όπως επίσης έγινε γνωστό από την Live Nation, το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας παραμένει ως έχει - το οποίο όπως είναι γνωστό θα κάνει στάση και στο ΟΑΚΑ στις 3 Σεπτεμβρίου - ενώ όσες συναυλίες έχουν αναβληθεί, θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες μέσα στο 2011.

Την πιο δύσκολη αποστολή θα έχουν οι επικεφαλής του φεστιβάλ Glastonbury που φέτος γιορτάζει τα 40 του χρόνια. Οι U2 θα ήταν headliners στην pyramid stage και πλέον οι διοργανωτές αναζητούν το μεγάλο όνομα που θα τους αντικαταστήσει. Η ιδανικότερη περίπτωση ακούει στο όνομα «Rolling Stones», μιας και μαζί με τους U2 είναι τα μόνα μεγάλα συγκροτήματα που δεν έχουν περάσει από το Glastonbury. Όμως εξετάζονται και «λιγότερο τρανταχτές» επιλογές όπως οι Coldplay, οι Kings Of Leon, οι Led Zeppelin, o Sir Paul McCartney, o Jay-Z, ο Dizzee Rascal και … η Kylie Minogue.

Θυμίζουμε ότι ο Bono αναρρώνει μετά την επέμβαση στην πλάτη του, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στο Μόναχο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής τραυματίστηκε στη διάρκεια πρόβας ενόψει της συνέχισης της περιοδείας του συγκροτήματος στην Βόρεια Αμερική.

e-radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου