Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Η Ράνια Θρασκιά... ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ... Ε ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει.
Αλλιώς τα προγραμμάτιζε κι αλλιώς της ήρθαν, όμως η Ράνια Θρασκιά ως γνήσιο τέκνο της τηλεόρασης δεν μπορεί να αντέξει μακριά από τα φώτα και τις κάμερες και μελετά τη μεγάλη της επιστροφή στο γυαλί.

Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, λοιπόν, που μετά τη γέννηση του γιου της βρέθηκε εκτός Alter αποδίδει την απομάκρυνσή της από το Μπουρνάζι στην οικονομική κρίση, της οποίας δηλώνει πως έπεσε θύμα, αν και οι γνωρίζοντες λένε πως το “Κοιτάω μπροστά” δεν επανήλθε για διαφορετικούς λόγους στην οθόνη και αυτοί έχουν να κάνουν με την απόλυση της Ζίνας Κουτσελίνη.
Πάντως η Ράνια ανανεωμένη βγήκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑΝΤ1 και διηγήθηκε την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία που βιώνει, βάζοντας φυσικά και λίγο τα κλάματα, αφού η συγκίνηση στο “Αξίζει να το δεις” πάει πακέτο με την εκπομπή. Κι αν η Τατιάνα εστίασε στην προσωπική ζωή της καλεσμένης της, οι άνθρωποι του Star δεν έκαναν το ίδιο καθώς το τηλεοπτικό κουτσομπολιό φέρνει και μεγαλύτερα νούμερα. Έτσι, η ξανθιά παρουσιάστρια, αφού είπε για μία ακόμη φορά πως λάμπει από ευτυχία και πως η μητρότητα είναι μια μοναδική εμπειρία, προανήγγειλε και τη μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση. Είπε, λοιπόν, η Ράνια Θρασκιά πως σύντομα θα επιστρέψει με δικιά της εκπομπή στο γυαλί, αν και αρνείται να αποκαλύψει ποιος σταθμός θα τη φιλοξενήσει και τι είδους εκπομπή θα είναι αυτή, ενώ στάθηκε και στις φήμες που την ήθελαν να συνεργάζεται με το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου στο πρωινό του ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως δεν θεωρεί “επιτυχία να συζητάς αλλά να υπογράφεις με ένα κανάλι”. Η δήλωση, όμως, αυτή σε συνδυασμό με την παρουσία της στην πλέον επιτυχημένη εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου αναζωπύρωσε τα σενάρια που τη θέλουν να υπογράφει με τον ΑΝΤ1 -και φυσικά στην τηλεόραση είναι συνήθεια να αρνείσαι μια συνεργασία μέχρι να την ανακοινώσει το κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου