Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ελάτε στο Φάληρο!

Από τις πιο ωραίες Κυριακές είναι αυτή της 29ης του Νοέμβρη. Μία ημέρα που ονειρεύεται κάθε γαύρος. Να παίζει με τον ακατονόμαστο και να τον διαλύει. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα παίξουμε σε διπλό ταμπλό, αφού θα τους βρούμε απέναντι μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το πάρτι ξεκινάει από νωρίς. Κατηφορίζουμε στο Φάληρο από το μεσημεράκι και ετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια με τον ακατονόμαστο. Στις 18:30 (ΝΕΤ, live από το gavros.gr) είμαστε όλοι στο Καραϊσκάκη έτοιμοι να τους λιώσουμε στο ποδόσφαιρο και με την λήξη πάμε στο ΣΕΦ που στις 22:00 (ΣΚΑΪ, live από το gavros.gr) για να τους ισοπεδώσουμε και στο μπάσκετ.

Είναι υποχρέωση όλων να τους πατήσουν και να φύγουν με σκυμμένα κεφάλια από το Φάληρο. Τόσο η ομάδα τους στο ποδόσφαιρο όσο και αυτή στο μπάσκετ. Τα παιχνίδια με τους ακατονόμαστους είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς για εμάς και το γνωρίζετε όλοι πολύ καλά. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο και θέλουμε να πανηγυρίσουμε δύο νίκες. Τόσο το Καραϊσκάκη όσο και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστα και θα "βράζουν" από τους οπαδούς μας. Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας και απαιτούμε τόσο από την ποδοσφαιρική όσο και από την μπασκετική μας ομάδα να τους διαλύσουν. Είναι υποχρέωση σας να τους "λιώσετε" στον Πειραιά.

Στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλο πάθος και αποφασιστικότητα για να έρθει η μεγάλη νίκη. Μία νίκη που θα μας στείλει μόνος πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ζίκο είδε και τον Γκαλέτι και τον Τοροσίδη να δηλώνουν παρών και τους έχει και τους δύο στην αποστολή. Αμφότεροι, ωστόσο δεν θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα παρατάξει το ίδιο σχήμα με αυτό που παρέταξε απέναντι στην Άλκμααρ. Ο Νικοπολίδης κάτω από τα δοκάρια, ο Γκαλίτσιος δεξί μπακ, ο Μπράβο αριστερό και οι Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ οι Ντουντού, Μαρέσκα έχοντας δεξιά τον Ζαϊρί και αριστερά τον Λεονάρνο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου και πίσω του θα κινείται ο Όσκαρ.

Όσον αφορά στο μπάσκετ ξεχνάμε την κακή εμφάνιση κόντρα στην Παρτιζάν και απαιτούμε τη νίκη επί του ακατονόμαστου. Διαλύστε τους και δείξτε τους ότι έφθασε το τέλος του. Παπαλουκάς και Σοφοκλής θα παίξουν κανονικά, η ομάδα είναι πανέτοιμη, το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και θέλουμε τη νίκη να μείνουμε και εκεί μόνοι πρώτοι.

Και τα δύο παιχνίδια θα τα παρακολουθήσετε live από το gavros.gr που θα βρίσκεται από νωρίς στο Φάληρο. Ο gavros.gr θα σας μεταφέρει τα πάντα από το Καραϊσκάκη και στην συνέχεια μαζί σας θα πάμε ΣΕΦ.

gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου