Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ελεονώρα Μελέτη : Απειλούν τη ζωή της!

Πολύ ανήσυχη είναι τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου στο Star, ο οποίος έλεγε ότι έχει τοποθετήσει βόμβα στο σπίτι της στην Κηφισιά. Σύμφωνα με όσα είπε στην κλήση που έχει καταγραφεί, ήθελε να της κάνει κακό επειδή τον ενόχλησαν τα σχόλιά της για την πολιτική σκηνή του τόπου!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και δύο αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της Ελεονώρας με πολιτικά για να ερευνήσουν το χώρο. Εκείνη, έχοντας ενημερωθεί για τις απειλές, παρέμεινε κλεισμένη στο διαμέρισμά της και φοβόταν να ανοίξει, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χτυπάνε τις πόρτες των γειτονικών διαμερισμάτων προκειμένου να τη βρουν! Αφού ελέγχθηκαν εξονυχιστικά -αλλά και διακριτικά ταυτόχρονα ώστε να μην προκληθεί αναστάτωση στη γειτονιά- όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, διαπίστωσαν ότι -αυτή τη φορά τουλάχιστον- επρόκειτο για φάρσα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελεονώρα νιώθει ότι κινδυνεύει η ζωή της. Πριν από λίγους μήνες ένας άγνωστος άντρας προσπαθούσε να την πλησιάσει περιμένοντάς την καθημερινά έξω από το κανάλι, ενώ στις αρχές της σεζόν, άγνωστος είχε κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου