Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

AΕΚ - Μπάγεβιτς: "Ποιον πρόεδρο να ρωτήσω;"

"Σκασμένος" με τα όσα συμβαίνουν στο διοικητικό επίπεδο της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, απαντώντας σε ερώτηση για τα διοικητική απάντησε ειρωνικά: "Ποιον πρόεδρο να ρωτήσω". Πάντως, ο "Ντούσκο" έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη.

"Δεν αποκαλύπτω ποτέ τι λέω στους παίκτες. Πάντως, όντως άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ στο β ημίχρονο. Σε κάθε ντέρμπι δεν ξεκινάμε όπως πρέπει. ήταν δύσκολο παιχνίδι, γυρίσαμε από μια ήττα και μετά έπρεπε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Το λάθος μας ήταν πως ακολουθήσαμε τον αργό ρυθμό του ΠΑΟΚ. Στο β ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και με πάθος και θέληση καταφέραμε και κερδίσαμε", ήταν αρχικά τα λόγια του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Σε ερώτηση, για το αν ο Σάββας Γκέντζογλου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε απάντησε:"Είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Αύριο θα ξέρουμε τι έχει. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κερδίσει αυτόν τον νέο παίκτη. Έχουμε καλή άμυνα, παίκτες με πάθος, αλλά πρέπει να παίξουν και άλλοι. Όχι μόνο οι αμυντικοί".

Για το αν γνωρίζει κάτι για τα διοικητικά της "Ένωσης", ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απάντησε: "Ποιόν πρόεδρο να ρωτήσω; Τον δικό μας; Δεν ξέρω τίποτα. Εσείς ξέρετε περισσότερα".

Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρών" δεν θέλησε να μιλήσει για τον αγώνα του Europa League κόντρα στην Έβερτον, ενώ για τον κόσμο της ΑΕΚ, είπε ότι "είδε την διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου