Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο Ψωμιάδης και η κατάσταση της υγείας του

Μία εβδομάδα αναμένεται να μείνει κλινήρης ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αν και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. θα παραμείνει στην Παθολογική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης μερικές ημέρες, ώσπου να αναρρώσει πλήρως.

Ο νομάρχης γλίτωσε την τελευταία στιγμή την πνευμονία και σύμφωνα με το πρωινό ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη. Η κόπωση και ο πυρετός που παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής έχουν αρχίσει να υποχωρούν και η θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί ο νομάρχης, ο οποίος παίρνει και αντιβίωση, έχει αρχίσει να δρα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, μετά το πρώτο 12ωρο νοσηλείας και αφού ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποβλήθηκε σε κλινικό - εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε στασιμότητα της κλινικής εικόνας των ευρημάτων, τα οποία επιβεβαιώνουν την αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο νομάρχης έπαθε τραχειοβρογχίτιδα.

Σήμερα αναμένονται και τα τελικά αποτελέσματα της έμμεσης εξέτασης για να διαπιστωθεί αν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης, αν και το γρήγορο τεστ ήταν αρνητικό. Οι γιατροί πάντως για να μη στενοχωρήσουν τον νομάρχη απέφυγαν να τον ρωτήσουν για το αποτέλεσμα των εκλογών στην κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία.

madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου