Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Αλλαγή πλάνων...

Αλλαγή πλάνων...

Μετά το ντέρμπι ακολουθεί το καθοριστικό ματς με την Άρσεναλ για τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έπονται και οι μεταγραφές. Το βάρος πάντως, θα πέσει στην απόκτηση αριστερού χαφ.

Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και πως θα βγάλουν εις πέρας το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πέρασε, αλλά έρχεται το ματς στην Ξάνθη και στη συνέχεια η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μόλις περάσουν οι συγκεκριμένοι αγώνες το βάρος θα πέσει στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδα. Μία ή και δύο μεταγραφές αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά το ματς με την αγγλική ομάδα αφού μια ενδεχόμενη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου 5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.

Αν η διοίκηση κρίνει ότι θα γίνει μία μεταγραφή ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι αριστερός χαφ. Εκεί θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι πονούν. Ωστόσο, αν γίνει και δεύτερη μεταγραφή, το βάρος θα πέσει σε έναν επιτελικό μέσο. Το αγωνιστικό φορμάρισμα του Κώστα Μήτρογλου σε συνδυασμό με τις επικείμενες επιστροφές των Λουίς Ντιόγκο και Ματ Ντέρμπισιρ έχουν αλλάξει τα πλάνα και η σκέψη απόκτησης ενός επιθετικού έχει αρχίσει να εξασθενεί.

Τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στα λίστα των «ερυθρολεύκων» είναι αυτά των Μίλαν Γιοβάνοβιτς και Ντιέγκο Σόουζα, ωστόσο ο πρώτος αν είναι να αποκτηθεί αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, αφού ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία ακούγεται και το όνομα του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πάντως, θα πρέπει ή να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ ή να παραχωρηθεί με ένα λογικό ποσό.

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών ωστόσο θεωρούν ότι δύσκολα θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν αποκλείουν την περίπτωση του Μεξικανού άσου. Στα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του Λομάνα Λούα Λούα, η περίπτωση του οποίου είναι πιο εύκολη από τις υπόλοιπες, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν κάποιους ενδοιασμούς που έχουν να κάνουν κυρίως με τον χαρακτήρα του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου