Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς "Σάλπι" και Λέτο σε Τουρκία

Χωρίς τους Σαλπιγγίδη (πρόβλημα σε κοιλιακούς) και Λέτο (πρόβλημα σε δάχτυλο ποδιού) θ' αναχωρήσει την Τετάρτη η αποστολή για Κωνσταντινούπολη ενόψει του κρίσιμου (για την πρωτιά) αγώνα με την Γαλατασαράι (03/12, 22:05).

Στην τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, ενόψει του ματς στην Κωσνατντινούπολη, ο Χενκ Τεν Κάτε είδε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να εγκαταλείπει.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Σε κάποια στιγμή αποχώρησε ο διεθνής επιθετικός λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς (προφανώς από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων).

Ο "Σάλπι" θα υποβληθεί το βράδυ σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε θεραπεία (λόγω του προβλήματος στο δάχτυλο του ποδιού) και μαζί με τον Ελληνα επιθετικό έμειναν εκτός αποστολής. Ο Γιώργος Μαχλελής προπονήθηκε ατομικά ενώ ο Ορέστης Καρνέζης απουσίασε από την προπόνηση λόγω ίωσης.

Μετά το πέρας της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον μεθαυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας της φάσης των ομίλων του Europa League.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σαλπιγγίδης, Λέτο (τραυματίες), Μαχλελής, Καρνέζης (ανέτοιμοι), Σεϊταρίδης (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), Κλέιτον, Μάντζιος και Τζιόλης (δεν υπολογίζονται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου