Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Το δώρο του Ντέμη στη Δέσποινα

Θα γίνει ο Ντέμης Νικολαΐδης επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου; Πολύ πιθανόν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη συμμετοχή του στη νέα δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μέσω της Eleven Group αναζητεί νυχτερινό κέντρο, το οποίο θα... προσφέρει ως δώρο στη γυναίκα του, Δέσποινα Βανδή.

Ήταν πραγματικά δύσκολο φθινόπωρο για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Από τη μία η ένταξη στη νέα δισκογραφική εταιρεία του «κολλητού» της Φοίβου και μετά τα προβλήματα με το νυχτερινό κέντρο «Sugar» (πρώην «Έναστρον»), που ποτέ δεν άνοιξε. Έτσι, η Δέσποινα αναγκάζεται για έναν ακόμη χειμώνα να μείνει εκτός αθηναϊκής διασκέδασης. Φαίνεται όμως ότι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά...

Ήδη ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, αλλά και συνεργάτες του «σαρώνουν» την οδό Πειραιώς, προκειμένου οι θαυμαστές της Δέσποινας να ακούσουν live τις νέες επιτυχίες του Φοίβου.

Δεν μιλάμε, βέβαια, για αγορά, αλλά για επινοικίαση, ώστε η γνωστή τραγουδίστρια να μην είναι «δεμένη» με ένα νυχτερινό μαγαζί για όλη της την καριέρα. Υπάρχουν αρκετοί χώροι που ενδιαφέρουν το ζευγάρι, αλλά αυτή τη φορά θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την επιλογή που θα κάνουν.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι τέτοιο «δώρο» έχουν κάνει κι άλλοι στην ελληνική σοουμπίζ. Πριν από αρκετά χρόνια ο τότε σύζυγος της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Ανδρέας Φουστάνος, είχε νοικιάσει το νυχτερινό κέντρο «Φως», προκειμένου η τραγουδίστρια να κάνει εκεί τις εμφανίζεις της. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης το προηγούμενο καλοκαίρι ανακαίνισε ριζικά το «Romeo» για την επιστροφή της συζύγου του, Έλλης Κοκκίνου, στις αθηναϊκές πίστες, ενώ το ίδιο «δώρο» είχε κάνει στο παρελθόν και ο Μπάμπης Λαζαρίδης για την αγαπημένη του Αγγελική Ηλιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου