Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Σάντος: Να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή

«Πίστευα ότι η ομάδα ήταν έτοιμη για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Πρέπει να μείνουμε κοντά στους δύο πρώτους στη βαθμολογία με νίκες για να μην ανοίξει η διαφορά και στο δεύτερο γύρο να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την απόσταση και να τους φτάσουμε», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103".

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς με την ΑΕΚ και να προετοιμαστούμε για τη Λάρισα», πρόσθεσε ο Σάντος που τόνισε ακόμη ότι η συνεργασία με τον Κονσεϊσάο από το νέο του ρόλο εξελίσσεται πολύ ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ακόμη ότι αν παίξουν Ελλάδα, Πορτογαλία στο Μουντιάλ θα είναι μοιρασμένος στα δύο και υποσχέθηκε καλύτερες μέρες, αλλά και καλές γιορτές για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Στον ίδιο σταθμό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας τόνισε: «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Η ομάδα μας έχει πολύ δρόμο, αλλά βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε ότι αφορά το οργανωτικό κομμάτι και την ποιότητα νκαι χωρίς να ξεχνάμε την οικονομική εξυγίανση του ΠΑΟΚ. Πλέον ο ρόλος μου στην ομάδα είναι διαφορετικός. Ο τεχνικός διευθυντής είναι ένα κομμάτι της ομάδας. Έχει να κάνει με επιλογή προσώπων και νοοτροπία. Ο πρόεδρος πρέπει να εμπνέει τους συνεργάτες του. Η γενικότερη φιλοσοφία ζωής που έχει ο καθένας για να προχωρήσει, είναι κι αυτό κάτι που έχει να κάνει με τον πρόεδρο».

Ο Ζήσης Βρύζας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία για τον ΠΑΟΚ με τον Βιερίνια: «Ο Βιερίνια έχει δυνατότητες και προχωράμε σε ένα συμβόλαιο ενός χρόνου για να μην τον κάνει να εφησυχάσει. Υπάρχει προφορική συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου