Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Στο μάτι της Μαφίας!

Στο «μάτι» της Μαφίας έχει μπει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. O επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται απειλές ότι θα απαγάγουν την γυναίκα του Έλενα και τη νεογέννητη κόρη του Ντία.

Ο 28χρονος στράικερ ήταν τόσο φοβισμένος που αποχώρησε από την Βουλγαρία με την οικογένειά του, μόλις συμφώνησε με την Μαφία για να δώσει το συγκεκριμένο ποσό. Μάλιστα, για να μην γίνει αντιληπτός, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έστειλε ιδιωτικό τζετ για να παραλάβει τον Μπερμπάτοφ από την Σόφια.

Για το συγκεκριμένο θέμα, στενός οικογενειακός φίλος της Βούλγαρου άσου ανέφερε: «Ο Ντίμι ανησυχεί ακόμα για την οικογένειά του και μάλιστα έχει υποσχεθεί να δώσει χρήματα στους γέιτονες εάν αυτοί παρατηρήσουν τίποτα περίεργο κοντά στο σπίτι του".

Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν από δέκα ημέρες όταν άνθρωποι της Μαφίας επικοινώνησαν με την μητέρα του Μπερμπάτοφ, Μαργαρίτα, κάνοντας γνωστές τις προθέσεις τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μπλέκεται σε απαγωγές, αφού στην ηλικία των 18 είχε απαχθεί από τον πρόεδρο αντίπαλης βουλγαρικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου