Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Greek Idol - Όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη

Με τους καλύτερους οιωνούς επέστρεψαν σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη η κριτική επιτροπή και η ομάδα παραγωγής του «Greek Idol» ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση των οντισιόν στη συμπρωτεύουσα.

Σε διάστημα πέντε ημερών έγινε το pre casting και το jury casting (αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή) από το οποίο ξεχώρισαν περίπου 30 άτομα, τα οποία εξασφάλισαν ήδη το εισιτήριο τους για τον ημιτελικό που θα γίνει στην Αθήνα.

Ωστόσο, την προσεχή Κυριακή όλη η ομάδα του talent show αναχωρεί ξανά για το Βορρά -θα μείνουν δυο ημέρες- για τη δεύτερη φάση των οντισιόν, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Αν και η αποχώρηση του Νίκου Καρβέλα από το φιλόδοξο σόου του Alpha δημιούργησε την εντύπωση ότι η προσέλευση θα ήταν συγκρατημένη, τελικά έγινε το αντίθετο. Τις τρεις πρώτες μέρες παρέλασαν πάνω από 400 άτομα, αριθμός που άφησε τους Γερμανούς του Alpha ευχαριστημένους.

Απόλυτα ικανοποιημένοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι στον Alpha και με την Άντα Λιβιτσάνου, η οποία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη Θεσσαλονίκη επέδειξε άψογο επαγγελματισμό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επόμενοι σταθμοί των οντισιόν είναι η Αθήνα και η Κύπρος. Η επιτυχία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη έχει ανεβάσει τις προσδοκίες στον Alpha. Έτσι η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας σκέφτεται να επιτρέψει στην παραγωγή να κάνει κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Πιθανοί προορισμοί για οντισιόν εκτός συνόρων είναι η Αμερική ή η Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου