Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Πρόεδρε αν αποφάσισες να μην φύγεις πάρε σκούπα και διώξε τα λαμόγια

Πρόεδρε αν αποφάσισες να μην φύγεις από την ομάδα, τότε καλώς. Αλλά σε θέλουμε να είσαι όπως σε μάθαμε τόσα χρόνια. Δυναμικό και κοντά στην ομάδα. Να ασχολείσαι όπως πρέπει. Και όπως έκανες μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Γιατί τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι γεγονός ότι δεν ασχολήθηκες ιδιαίτερα. Και η ομάδα απαξιώθηκε και φτάσαμε στο φετινό χάλι.
Αν είναι να μείνεις και να είσαι όπως παλιά, τότε εμείς είμαστε μαζί σου. Θα σε στηρίξουμε και ας σου έχουμε ασκήσει δριμύτατη κριτική από το καλοκαίρι και μετά. Δεν ξεχνάμε τι έχεις προσφέρει και δεν είμαστε αχάριστοι. Αλλά η ομάδα χρειάζεται να έχει συνέχεια και να παραμένει σε υψηλό επίπεδο.
Αρκεί αν είσαι όπως πρέπει.
Αν λοιπόν πήρες τις αποφάσεις σου, τότε το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις είναι να διώξεις ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που λυμαίνονται τον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια. Παράγοντες, υπαλλήλους της ΠΑΕ, κάτι τυχάρπαστους "χορηγούς" και φυσικά κάποιους παίκτες δημοσίους υπαλλήλους.

Όπως τα λέω. Και στις 4 κατηγορίες που ανέφερα χρειάζεται σκούπα και φαράσι και τα ξέρεις νομίζω και εσύ. Πάνω από όλα όμως διώξε από κοντά σου τους αυλοκόλακες και τους γλύφτες που σου τα λένε όλα ρόδινα.
Διώξε τα λαμόγια και καθάρισε την ομάδα. Βάλε υγιείς βάσεις και δώσε σε σοβαρούς ποδοσφαιρανθρώπους τα "κλειδιά" της ομάδας. Γιατί με άσχετους και άμπαλους πλέον η κατάσταση δεν προχωράει. Και καλό θα είναι να μην εμπιστευθείς κανέναν Γκαγκάτση όπως ακούγεται ότι προτίθεσαι να κάνεις.
Ο κόσμος και το ποδόσφαιρο προχωράει μπροστά. Δεν γίνεται εμείς να γυρνάμε στο παρελθόν.
Κάνε το σωστό πρόεδρε και ο κόσμος θα είναι μαζί σου. Όπως ήταν πάντα.
Πάρε έναν ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΚΟ προπονητή και αστον επιτέλους να δουλέψει σε βάθος χρόνου, να δείξει την δουλειά του.
Το μόνο που θέλουμε σαν οπαδοί του Ολυμπιακού είναι να δούμε τον Θρύλο να δουλεύει και να συμπεριφέρεται επιτέλους σαν προηγμένη Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα. Να ξεφύγει από την μίζερη Ελληνική πραγματικότητα και να είναι ισάξια των Ευρωπαϊκών ομάδων.
Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψεις Πρόεδρε. Ψάξε και βάλε συμμέτοχους στο μετοχικό σχήμα ανθρώπους σοβαρούς και καταξιωμένους. Αλλά με ισότιμη συμμετοχή με εσένα. Οχι όπως το καλοκαίρι που μας πέρασε. Και τέτοιοι υπάρχουν και πιστεύω ότι περιμένουν ένα νεύμα σου.
Στο χέρι σου είναι.
Εμείς περιμένουμε να δούμε τις πράξεις και ελπίζουμε να πράξεις το σωστό. Για το καλό του Ολυμπιακού πάνω από όλα.

sports blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου