Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μετά το Avatar και το Άρσεναλ-Γιουνάιτεντ σε 3D

Το μέλλον της τηλεόρασης είναι τρισδιάστατο. To αγγλικό Sky ξεκινάει σε πιλοτικό στάδιο μεταδόσεις τρισδιάστατου περιεχομένου καλύπτοντας το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Έμιρεϊτς".

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε εννέα παμπς σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Κάρντιφ, Εδιμβούργο και Δουβλίνο και θα αποτελέσει την πρώτη γεύση του νέου μεγαλεπήβολου εγχειρήματος σε ότι αφορά το 3D κανάλι του Sky που θα εκπέμπει επίσημα από τον Απρίλιο.

Την Κυριακή ο Sky θα μεταδώσει τον αγώνα με δύο διαφορετικά συνεργεία. Με τον παραδοσιακό τρόπο που αφορά τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και με τη νέα επαναστατική 3D μορφή.



Διαφορετικές ομάδες εικονοληπτών, παραγωγών, σχολιαστών θα βρίσκονται επί ποδός.

Μάλιστα ο πρώην σέντερ φορ της Άρσεναλ, Άλαν Σμιθ (1987-95) και ο σχολιαστής Άλεν Πάρι θα είναι οι πρώτοι που θα προσφέρουν τις φωνές τους στην ιστορική μετάδοση.

Ο Ντάρεν Λονγκ του Sky Sports μίλησε για το ρηξικέλευθο εγχείρημα. "Όταν βλέπεις έναν αθλητή γκολφ μοιάζει αρκετά επίπεδο σαν εικόνα και απλό σε δύο διαστάσεις.

Όταν όμως παρακολουθείς κάτι αντίστοιχο σε 3D μπορείς να διαπιστώσεις λεπτομερέστατα κάθε χτύπημα αλλά και το περίγραμμα εκτιμώντας πραγματικά την δεξιότητα του".

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου