Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Ένα διαφορετικό μονοθέσιο της F1 κατασκεύασαν τρία αδέρφια από το χωριό Τρες

Η αγάπη τους για τη Formula 1 και η εμπειρία τους στην τέχνη της επεξεργασίας μαρμάρου οδήγησε τρία αδέρφια από την Αλβανία να κατασκευάσουν ένα μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της F1.

Έμπνευση των αδελφών Γκίνι για την κατασκευή στάθηκε ένα μονοθέσιο της Ferrari, που το αναζήτησε στο διαδίκτυο, ο 24χρονος Άλφρεντ, ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια.

Ο Άλφρεντ, από το χωριό Τρες της Αλβανίας, δήλωσε ότι επιθυμούσε να κατασκευάσει ένα δώρο ξεχωριστό για έναν ξάδελφό του κι έτσι τού γεννήθηκε η ιδέα για ένα μονοθέσιο της F1.

Ανέφερε ακόμη ότι αναζήτησε το αγωνιστικό όχημα της Ferrari στο διαδίκτυο και άρχισε την κατασκευή του, σκαλίζοντας την κόκκινη πέτρα, που ζύγιζε έξι τόνους.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του μονοθέσιου, που διήρκεσε σχεδόν τρεις μήνες, τα τρία αδέλφια δέχθηκαν πολλές επισκέψεις από συγχωριανούς τους, που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά το έργο τους.

Το μονοθέσιο έχει κατασκευαστεί από κόκκινο μάρμαρο, οι καθρέπτες, η εξάτμιση και η αντλία βενζίνης από λευκό μάρμαρο, ενώ τα ελαστικά από πράσινο.

Το τιμόνι του οχήματος στριφογυρίζει για να προσθέτει κίνηση, αλλά το όχημα παραμένει σταθερό και κοσμεί το κατάστημα με ανταλλακτικά-βενζινάδικο του ξαδέρφου των αδερφών Γκίνι.

Το μονοθέσιο βοήθησε τα τρία αδέρφια να αυξήσουν τις παραγγελίες τους και τούς έφερε νέους πελάτες, όπως δήλωσε ο 27χρονος Γκιονάριν Γκίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου