Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Πάει για διακοπή η δίκη Κορκονέα

Μπλοκάρεται” η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και αυτό γιατί ... προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα της εισαγγελέως της έδρας κ.Βλάχου.
Η αδυναμία της κ.Βλάχου να βρίσκεται αύριο στο δικαστήριο ενδέχεται να οδηγήσει σε διακοπή της δίκης.
Όπως αναφέρει η “Ελευθεροτυπία” έχει ήδη δρομολογηθεί ο ορισμός από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας εισαγγελέα αντικαταστάτη της κ.Βλάχου. Όμως ο νέος εισαγγελέας, αν δεν υποβληθούν αντιρρήσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία αλλά και τα πρακτικά της δίκης πράγμα που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι...αύριο το πρωί!
Η υπόθεση εκφωνήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας από την πρόεδρο Α.Παπαβασιλείου στις 20 Ιανουαρίου. Διακόπηκε για τις 22 του μήνα λόγω αιτήματος υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Έτσι η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με τη συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας του Αλέξη. Διεκόπη για να συνεχιστεί αύριο με την εξέταση του βασικότερου αυτόπτη μάρτυρα του 15χρονου μαθητή στα χέρια του οποίου άφησε τη τελευταία του πνοή ο Αλέξη Γρηγορόπουλος.
Τι θα γίνει όμως; Αυτό θα αποφασιστεί αύριο το πρωί όπου το δικαστήριο μπορεί να ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή της δίκης μέχρι να ενημερωθεί ο νέος εισαγγελέας της έδρας.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου