Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Πτήσεις deluxe-Οκτώ ώρες υπερατλαντική πτήση και στη συνέχεια, επαγγελματικό meeting.


H εμπειρία business class σημαίνει πλέον πολλά πράγματα ταυτόχρονα: Tο flat κάθισμα, τις επιλογές ψυχαγωγίας, τα on-demand γεύματα, τα luxury amenities και το υψηλού επιπέδου service, τόσο στο αεροσκάφος όσο και στα lounges των αεροδρομίων.

H καλύτερη business class του κόσμου, σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό Skytrax, είναι η Pearl Business Class της Etihad Airways. Τα άνετα flatbed διαστάσεων 6 ποδιών, η διάταξη χώρου καμπίνας 1-2-1, το επαναστατικό «mood» σύστημα φωτισμού, το a la carte φαγητό και το γεγονός ότι μπορεί κανείς να δειπνήσει ό,τι ώρα θέλει, αλλά και ο food & beverage manager on board κάνουν τους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους ανανεωμένοι και ξεκούραστοι.

Μοναδικές υπηρεσίες βρίσκει κανείς και στη Royal Silk της Τhai. Εκτός από τα αναπαυτικά καθίσματα και τα εξαιρετικά γεύματα, ξεχωρίζουν και οι on-ground υπηρεσίες στα πολυτελή lounges του αεροδρομίου Suvarnabhumi της Μπανγκόγκ, όπου, μεταξύ άλλων, οι επιβάτες απολαμβάνουν και θεραπείες σε πολυτελές spa.

Πτήσεις deluxe
Eμπειρία πολυτέλειας και άνεσης προσφέρει και η Lufthansa, η οποία ψηφίστηκε η «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης» στα 2009 World Travel Awards.

Σε αυτό συμβάλλουν τόσο το εργονομικό κάθισμα PrivateBed, που μετατρέπεται σε άνετο κρεβάτι, η υπηρεσία Internet FlyNet και το Μaster Control, το remote control που υποδύεται τον ρόλο butler αφού επιτρέπει στον επιβάτη να μετατρέψει το κάθισμά του σε κρεβάτι, να ανοιγοκλείσει τα φώτα ή να δει μια ταινία, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τέλος, εμπειρία 5 αστέρων εν πτήσει προσφέρει και η Qatar Airways, σύμφωνα με τη Skytrax. Μια παγκόσμια καινοτομία της εταιρείας είναι η μετάδοση ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων στα αεροσκάφη της απευθείας στη 15 ιντσών, προσωπική οθόνη του επιβάτη (BBC, CNN, Disney, Eurosport, Al Jazeera).

Nέα είσοδος στον αεροπορικό χάρτη, η Οlympic Air. Mε καινούριο στόλο, ανανεωμένες υπηρεσίες και μοναδικό service, μας ταξιδεύει με άνεση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου