Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Κατοστάρα και ωραία

Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 107-73 τα Τρίκαλα σε έναν αγώνα που προσέφερε αρκετό θέαμα και κατάφερε να ξεκουράσει για μεγάλο διάστημα τους βασικούς του.

Οι Βασιλόπουλος και Σχορτσιανίτης προτιμήθηκε να μείνουν εκτός δωδεκάδας για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο σε μια προσπάθεια να πάρει πολύτιμες ανάσες, μιας και τα λεπτά συμμετοχής του μέχρι στιγμής είναι πάρα πολλά.

Έτσι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα με τους Τεόντοσιτς, Μπέβερλι, Τσίλντρες, Κλέιζα και Μπουρούση. Στο πρώτο δεκάλεπτο όταν πια είχε σταθεροποιηθεί η διαφορά προστέθηκαν σε αυτούς και οι Βούισιτς και Χαλπερίν.

Στην πρώτη περίοδο λοιπόν, οι Κλέιζα και Τεόντοσιτς πέτυχαν από δέκα πόντους έκαστος και παίζοντας οι «ερυθρόλευκοι» συνολικά καλή άμυνα κατάφεραν να ξεφύγουν με 27-18 λίγο πριν τη λήξη του δεκαλέπτου με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας (3/4 βολές, 9/14 διπ., 2/3 τριπ.).

Έπειτα μετά και από εκκλήσεις του λιγοστού κόσμου που είχε τη δυνατότητα λόγω… ησυχίας να περάσει άμεσα τα μηνύματα του, μπήκε στο παρκέ και η δεύτερη γραμμή κρούσης συνεπικουρούμενη από λίγους βασικούς. Έχοντας κλείσει αποτελεσματικά τη δύναμη πυρός των Τρικάλων, δηλαδή τους Αμερικάνους, οι Κατσαρές και Σίμτσακ δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου