Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Η Μπάγερν στη δεύτερη θέση με πεντάρα στην Μπόχουμ

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η Μπάγερν που επικράτησε εκτός έδρας της Μπόχουμ με το επιβλητικό 5-1 σε αναμέτρηση για τη 16η ημέρα της Bundesliga.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Μπάγερν, που έφτασε τους 30 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, που χτες «σκόνταψε» στο Βερολίνο.

Στη Νυρεμβέργη το Αμβούργο ήταν εντυπωσιακό στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μετατρέψει το 0-0 του πρώτου 45λεπτου σε 4-0 υπέρ του. Μορφή της αναμέτρησης ο Ολλανδός Ελια που σημείωσε δύο τέρματα.

Η Γκλάντμπαχ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ανόβερου, το οποίο νίκησε με 5-3 σε ένα συναρπαστικό ματς. Χαρακτιριστικό της αναμέτρησης τα δύο τέρματα του Ντιντιέ Για Κοναν για το Ανόβερο, που είχε επίσης και 3 αυτογκόλ, τα δύο από τα οποία σημείωσε ο Χαγκούι, που δεν ήταν και στην καλύτερή του ημέρα!

Από εκεί και πέρα ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις της Χόφενχαϊμ με την Αϊντραχτ (1-1) και της Φράιμπουργκ με την Κολονία (0-0). Με την Αϊντραχτ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου