Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ο Λούα Λούα και οι λοιποί στόχοι του ΟΣΦΠ




Τα μεταγραφικά ζητήματα είναι αυτά που «καίνε» πλέον τον Ολυμπιακό. Η πρόκριση δημιουργεί μια εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για την ΠΑΕ, η οποία επιτρέπει την υπέρβαση. Έστω και αν οι 3 μεταγραφές για τις οποίες μίλησε ο Ζίκο, είναι μάλλον ουτοπικό σενάριο…

Ο Ζίκο θέλει -πρώτα απ’ όλα- έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να συγκλίνει και να πατάει περιοχή. Έναν ταχύ μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα ξεκινάει τις προσπάθειές του από την αριστερή πτέρυγα και θα μπορεί να προσφέρει λύσεις στον οργανωτικό τομέα. Με λίγα λόγια, επιτελικό μέσο, αριστερό χαφ και δεύτερο επιθετικό σε ένα!

Ο Ντιέγκο Σόουζα μοιάζει εξαιρετικός για το ρόλο αυτό, αφού μπορεί άνετα να περάσει κάθετες πάσες και να δημιουργήσει εκπληκτικά πράγματα μπροστά από την αντίπαλη περιοχή! Το αρνητικό στοιχείο του Βραζιλιάνου, είναι η τιμή του, που φτάνει τα 6.000.000, για συνιδιοκτησία. Οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις, έκαναν τους πρωταθλητές να αποτραβηχτούν διακριτικά από τη διεκδίκηση του Σόουζα, περιμένοντας -ίσως- κάποια θεαματική αλλαγή των δεδομένων.

Και μιας και μιλάμε για… θέαμα, ας μην ξεχνάμε τον Λούα Λούα! Η διοίκηση θεωρεί πως ο Ζίκο μπορεί να κουμαντάρει τον Αφρικανό και να τον μεταμορφώσει σε ένα πραγματικά «θανάσιμο» επιθετικό όπλο. Ο 29χρονος είναι ταχύτατος, δυνατός, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και τεράστια εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ θέλει πολύ να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ένας ώριμος Λούα Λούα, είναι απαραίτητος για τους «ερυθρόλευκους» φέτος.

Γι' αυτό προφανώς τον φέρνουν στην Αθήνα. Ο Λούα Λούα θα έρθει, όπως όλα δείχνουν, την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς μένει ελεύθερος από την Αλ Αράμπι του Κατάρ. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει συμβόλαιο με διάρκεια ως το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου