Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

O ΠΑΟΚ κλείνει τον Κριστιάνο Μοράις Ντε Ολιβέιρα!

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Κριστιάνο Μοράις Ντε Ολιβέιρα βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ατζέντη του Βιεϊρίνια για να υπογράψει συμβόλαιο στον Δικέφαλο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα από το 2005, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Νασιονάλ (της Βραζιλίας).

Στην Πάσος Φερέιρα μετράει 66 συμμετοχές με 15 γκολ στα τέσσερα τελευταία χρόνια, ενώ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα ντέρμπι με Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Είναι γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1983, έχει ύψος 1.75 και φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος στον άξονα, αλλά και από τις πλευρές (κυρίως την αριστερή), έχει δυνατό μακρινό σουτ, αριστερό πόδι και είναι ταχύς.

Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 29 Νοεμβρίου, ενώ στις 6 Νοεμβρίου σκόραρε δύο γκολ στο 0-3 επί της Μπελενένσες. Ενα γκολ είχε πετύχει και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τον Ιούλιο κόντρα στη Ζίμπρου.

Η Πάσος Φερέιρα παίζει φέτος 4-3-3 και 4-2-3-1 και ο Κριστιάνο συνήθως έπαιζε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πέρσι στο 4-4-2 συνήθως έπαιζε στο επιθετικό δίδυμο. Σε 26 ματς είχε παίξει 17 φορές σαν επιθετικός, 3 στο αριστερό άκρο, 1 φορά σαν δεκάρι και πέντε φορές ήρθε από τον πάγκο. Φέτος είχε λιγότερα παιχνίδια και ήθελε να αλλάξει ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου