Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Τι είπε η Στάη για τη συνεργασία με Ευαγγελάτο;

Χρόνια και ζαμάνια να περάσουν η Έλλη Στάη δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι είχε φύγει από τον ΑΝΤ1 και το δελτίο ειδήσεων μετά την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου. Ούτε εμείς βέβαια πρόκειται να ξεχάσουμε το δίδυμο να κάθεται στριμωχτά σε ένα τραπεζάκι και να θυμίζουν μαθητούδια περασμένων δεκαετιών. Το γεγονός ότι η Στάη δε λησμονά και ακόμη τα έχει μαζεμένα στον Ευαγγελάτο, το διαπιστώνουμε κάθε φορά που η συζήτηση έρχεται εκεί.

Αυτό έγινε και την Τρίτη, που η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης ήταν καλεσμένη στο «Όλα 10» του Θέμου Αναστασιάδη. Την προηγούμενη μέρα είχαμε το «διαζύγιο» Ευαγγελάτου με ΑΝΤ1, οπότε λογικό ήταν η κουβέντα να πάει εκεί. Και η Στάη μίλησε για την πάλαι ποτέ συνεργασία τους. Είπε, λοιπόν, ότι ποτέ δεν πίστευε ότι είχε δυνατότητες και μέλλον η τότε συνεργασία τους στο δελτίο. Αποκάλυψε, δε, ότι είχε ζητήσει να φύγει, αλλά δεν την άφηναν από το κανάλι και τότε εκείνη, πέταξε την καρέκλα κι έφυγε.

Εξάλλου, όπως είπε, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 παραβίαζαν το συμβόλαιο της, το οποίο την ήθελε να κάνει δελτίο μόνη της. Κι αν στην αρχή δέχτηκε, το έκανε από καλή θέληση, επειδή «ήμουν καλός άνθρωπος» είπε χαριτολογώντας η Στάη. Τώρα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ωραία και καλά τα είπε η Στάη, αλλά μεταξύ μας τα σχόλια της ακούστηκαν κάπως τη συγκεκριμένη στιγμή. Όταν οι περισσότεροι συνάδελφοι τους (ακόμη και οι παρουσιαστές ειδήσεων) παίρνουν το μέρος του Ευαγγελάτου στην ιστορία του «διαζυγίου», μιλώντας με τα καλύτερα για εκείνον, οι δηλώσεις της Στάη ξεχωρίζουν και μάλλον θεωρούνται λίγο άκαιρες και ξεπερασμένες, όταν η ιστορία έχει συμβεί χρόνια πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου