Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ποιοι είναι οι 38 χορηγοί του ΠΑΟΚ

Τους 38 φετινούς χορηγούς του ΠΑΟΚ, που θα αποφέρουν πάνω από 4 εκατ. ευρώ, παρουσίασε χθες η ΠΑΕ.

"Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλα βήματα, πήραμε μία ομάδα με 8.000 εισιτήρια μέσο όρο και φτάσαμε στα 21.000 διαρκείας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τον σύλλογο ελκυστικό, να κάνουμε πιο ισχυρό το εμπορικό όνομα του ΠΑΟΚ, η προσπάθεια συνεχίζεται. Είστε οι συνταξιδιώτες στην πτήση για την κορυφή", είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Βιολίδης, που έχει την υψηλή εποπτεία της προσπάθειας για την αύξηση της εσόδων μέσω των χορηγιών, μέσω του τμήματος μάρκετινγκ, στο οποίο ηγείται ο Γιώργος Τζέτζης.
"Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ανώνυμη εταιρεία, είναι ένας σύλλογος στον οποίο υπάρχει έντονο και το συναίσθημα, κι εσείς μέλη της οικογένειάς μας. Προσπαθούμε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι", είπε από την πλευρά του ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος άφησε τα περισσότερα για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου (1 μ.μ.) και ευχαρίστησε τους χορηγούς, που αυξάνονται κάθε χρόνο.
Από την εκδήλωση, που έγινε χθες το βράδυ, δεν έλειψε και το... συναίσθημα. Ο Γιώργος Κούδας ήταν ανάμεσα στους ομιλητές κι αναφέρθηκε στον κοινωνικό ρόλο του ΠΑΟΚ. "ΠΑΟΚ σημαίνει αντίσταση, είναι η ομάδα που αντιστάθηκε στο κατεστημένο κι έκανε τη δική του επανάσταση. Η αναγέννηση, που συντελείται τα τελευταία δυόμισι χρόνια, μου θυμίζει τα χρόνια των τίτλων", είπε ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, ενώ ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Αντωνόπουλος έκανε μια ιστορική αναδρομή, θυμίζοντας στιγμές από την πορεία του ΠΑΟΚ στο χρόνο.
Η εκδήλωση, στην οποία ήταν παρούσα όλη η ποδοσφαιρική ομάδα, έκλεισε με την απονομή τιμητικής πλακέτας και την προσφορά μίας φανέλας με το λογότυπό του σε κάθε χορηγό. Ένας εξ αυτών, ο εκπρόσωπων των εταιρειών συμφερόντων Ανδρέα Βγενόπουλου, υποσχέθηκε "κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη χορηγία".
Αναλυτικά οι 38 χορηγοί: Μain Sponsors: ΔΕΠΑ, ΔΕΛΤΑ, Molto, Cher Bros, Ruma. Official Sponsors: Μastercard, Pepsi, Amstel, Vodafone, Citroen Γιαννίρης, Skoda Γιαννίρης, ΣΙΔΕΝΟΡ, Regency Casino, Mexil. Sponsors: Mυρτώ Μαλαματίνα, ΑΛΦΑ, Σουρωτή, Entersoft, Makis Tselios, Ford Βροχίδης-Χατζής, Porcelana, Drive, Weider, Expert, Tsakiris chips, Apple, ΑΡΙΣΤΑ, Auteco. Υποστηρικτές: Optikon Xpress, 3 Guys, Acqua Karta, Νίκος Αλεξούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου