Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ίντερ για Τόνι

Στη Ρόμα τον περιμένουν πώς και πώς αλλά στην Ιντερ είναι έτοιμοι για να τον... κλέψουν μέσα από τα χέρια των Ρωμαίων. Ο λόγος για τον Λούκα Τόνι.

Ο 32χρονος Ιταλός επιθετικός έχει αποφασίσει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου τον Ιανουάριο και αυτή είναι και η επιθυμία του γερμανικού συλλόγου, καθώς ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν τον υπολογίζει. Το θέμα, πλέον, είναι σε ποια ομάδα θα πάρει μεταγραφή, με τον ίδιο να θέλει την επιστροφή του στην Ιταλία, μήπως και καταφέρει να μπει ξανά στα πλάνα του Μαρτσέλο Λίπι για το Μουντιάλ.

Η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε ήταν η Νάπολι, αλλά στη συνέχεια τα... παράτησε και τώρα η Ρόμα θεωρείται από όλους το μεγάλο φαβορί. Την Πέμπτη, όμως, οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι η Ιντερ είναι έτοιμη να κάνει... ντου και να τον αποκτήσει μέσα από τα χέρια των Ρωμαίων. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει ο Τότι να βρει τη λύση με την Μπάγερν και να μείνει ελεύθερος ή τουλάχιστον να πείσει τους Βαυαρούς να ζητήσουν λιγότερα από 12 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι επιτακτική ανάγκη για τους νερατζούρι τον Ιανουάριο, καθώς θα χάσουν για ένα μήνα τον Σάμουελ Ετό λόγω του Κόπα Αφρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου