Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Η Μπόιλ μάγεψε και τις καλόγριες...

Δημοφιλής ακόμη και στις καλόγριες αποδεικνύεται η Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) που γνώρισε την αποθέωση όταν επισκέφθηκε εκκλησία στο Παρίσι.

Η 48χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε περικυκλωμένη από ενθουσιασμένες καλόγριες που έσπευσαν να την συναντήσουν από κοντά, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό τους.

Κέρδισε και τις καλόγριες η Μπόιλ!

Η Μπόιλ, που αναδείχθηκε σε αστέρι διεθνούς εμβέλειας μέσα από το ριάλιτι ταλέντων "Βρετανία έχει ταλέντο", βρίσκεται στην Γαλλία με σκοπό να εμφανιστεί σε δύο τηλεοπτικά σόου.

Στο διάλειμμα των γυρισμάτων, η Μπόιλ βρήκε την ευκαιρία να προσευχηθεί στην Καθολική Εκκλησία, αφού δεν κρύβει την πίστη της στο Θεό.

Δεν είναι τυχαίο πως στο άλμπουμ της "I dreamed a dream", συμπεριέλαβε δύο ύμνους, ενώ σε ένα ντοκιμαντέρ που μιλά για την ξαφνική δόξα που δέχτηκε, λέει χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan):

"Στην προσωπική μου ζωή η εκκλησία παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι το κέντρο της πίστης μου και αναγνωρίζω πως ο Θεός σου δίνει δώρα που πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Στην μαγνητοσκόπηση της τηλεοπτικής της εμφάνισης στο δημοφιλές Γαλλικό σόου "Vimement Dimanch", η ασουλούπωτη Σούζαν ήταν ιδιαίτερη ευδιάθετη και άνετη με το φακό, κλείνοντας παιχνιδιάρικα το μάτι στους τηλεθεατές.

Το ντοκιμαντέρ που αφορά την ενδιαφέρουσα ιστορία της Σούζαν Μπόιλ, θα προβληθεί από το κανάλι "ITV" την Κυριακή, μετά τον τελικό του "X Factor".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου