Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Cyta, Έναρξη δραστηριότητας στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Εμπορική παρουσία και στη Θεσσαλονίκη απέκτησε από τον Νοέμβριο η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Η έναρξη εμπορικής δραστηριότητας της Cyta στην Ελλάδα μόλις ένα χρόνο πριν, στηρίχθηκε στην ανάληψη του έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας με σκοπό την τόνωση της ζήτησης ευρυζωνικών υπηρεσιών και τη διάδοσή τους στην ελληνική περιφέρεια.

cyta

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το παραπάνω έργο, η εταιρεία επεκτείνει τώρα τη δράση της και στα μεγάλα αστικά κέντρα, επιλέγοντας συνειδητά τη Θεσσαλονίκη -το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας- ως τον πρώτο μεγάλο σταθμό ενόψει της σταδιακής πανελλαδικής της επέκτασης. Ήδη, το ιδιόκτητο οπτικό δίκτυο υπερβαίνει σε μήκος τα 1600 χλμ. ενώ την υψηλή αποδοχή του κοινού στις περιοχές δραστηριοποίησης επιβεβαιώνει ο αριθμός των πελατών που ξεπερνά σήμερα τους 45.000. Η επένδυση της Cyta στην Ελλάδα υπερβαίνει τα 65 εκατ. ευρώ, γεγονός που υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του εγχειρήματος της μητρικής στη χώρα.

Με εφόδια την τεχνογνωσία της μητρικής της και την οικονομική στήριξη του κυπριακού κράτους, η Cyta εισέρχεται στην αγορά της Θεσσαλονίκης φροντίζοντας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης. Με αφορμή την έναρξη εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη αλλά και τη συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας, ξεκίνησε πρόσφατα και το λανσάρισμα ενός νέου πρωτοποριακού προϊόντος της εταιρείας, προσαρμόσιμου στις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη, το οποίο προσφέρεται ήδη στους κατοίκους όλων των περιοχών με ιδιόκτητο δίκτυο, συνοδευόμενο από μία μοναδική προσφορά.

TECHBLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου