Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Εντονα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης από χθες το απόγευμα. Στην περιφερειακή νερά έχουν συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία του δρόμου, ενώ δυο τροχαία με υλικές ζημιές στο ρεύμα προς δυτικά έχουν δημιουργήσει έντονο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων. Κλειστή παραμένει για λόγους αφαλείας η πράπλευρη οδός για Λαγκαδά στην αερογέφυρα Σταυρούπολης καθώςστο σημείο συσσωρεύτηκαν πολλά νερά.
Κλειστή, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, παραμένει η παραλίμνια επαρχιακή οδός από τη Ρεντίνα προς τη Βόλβη, στο σημείο Βαμβακιά, καθώς στο οδόστρωμα έχουν συγκεντρωθεί φερτά υλικά, ενώ η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά μέσω της Εγνατίας Οδού. Συγκεκριμένα ο δρόμος γέμισε με χώμα που ξεχέιλισε από ένα αγρόκτημα στην περιοχή σύμφωνα με τον διευθυντή της Τροχάιας κ. Μπλετσογιάννη και όσα είπε στο agelioforos.gr.
14 κλήσεις για δέντρα 2 κλήσεις για άντληση υδάτων
Κατά τη διάρκεια της νύχτας η πυροσβεστική δέχθηκε δυο κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια κατοικιών στη Συμμαχική Οδό στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ 14 δέντρα αποκόπηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη από τον έντονο αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην Περαία, τη Θέρμη, τη Ραιδεστό και την Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου