Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Επίθεση στα Τρίκαλα δημάρχου στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα σε ταβέρνα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες ταβέρνας των Τρικάλων κοντά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 11. 45 σε αυτά που έβλεπαν.

Έναν σε έξαλλη κατάσταση δήμαρχο Εστιαιώτιδας Γιάννη Περιστέρη να μπαίνει στην ταβέρνα, να οδύρεται και τελικά να έρχεται στα χέρια με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Απόστολο Γεωργάκη…

Ο κ. Περιστέρης συνοδεύονταν από 3-4 άτομα, ενώ στο τραπέζι του Προέδρου βρίσκονταν τα δύο αδέλφια του κ. Γεωργάκη με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη…

«Μου πήρε τηλέφωνο και ζήτησε ο δήμαρχος να με δει και του είπα που είμαι. Ήρθε με συνοδεία και άρχισε να με βρίζει και ήρθαμε στα χέρια», δηλώνει στο trikalanews. gr ο κ. Γεωργάκης και προσθέτει ότι «αύριο θα υποβάλλει την μήνυση ο δικηγόρος μου για την επίθεση που δέχθηκα».

Ερωτηθείς από το trikalanews.gr για τους λόγους της επίθεσης που δέχθηκε, ο κ. Γεωργάκης απάντησε πως «έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή στις 11 του μήνα και φαίνεται ότι θίχθηκε από τις εξηγήσεις που του ζήτησα για τιμολόγια που έχουν κοπεί σε εργολάβους για έργα που δεν υπάρχουν»…

Ο κ. Γεωργάκης η θητεία του οποίου λήγει ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με την λήξη της θητείας της δημοτικής Αρχής, ήταν κατηγορηματικός για τις από εδώ και πέρα σχέσεις του με τον δήμαρχο. «Αποκλείεται να συνεργαστώ μαζί του μετά την λήξη της θητείας γιατί δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης».

Καταπέλτης κατά του δημάρχου ήταν σε δηλώσεις του στο trikalanews. gr και ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του και Αντιδήμαρχος Νίκος Παππάς.

«Αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο Εστιαιώτιδας είναι απαράδεκτα», επιρρίπτοντας αποκλειστικά τις ευθύνες για την κατάσταση στον δήμαρχο Ιωάννη Περιστέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου