Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ζητείται σωματοφύλακας για τη Σούζαν Μπόιλ

Για την Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι της.

Αν και αναδείχθηκε σε αστέρι διεθνούς εμβέλειας, παραμένει δεμένη με το πατρικό της στο Μπλάκμπερν (Blackburn) κοντά στην Γλασκόβη και δηλώνει πως δεν επιθυμεί να μετακομίσει σε κάποιο αριστοκρατικό προάστιο του Λονδίνου. Οι επαύλεις και οι ψηλές σιδερένιες πόρτες που κρατούν μακριά τους περίεργους , δεν φαίνεται να την συγκινούν.

Πάντως, η 48χρονη Μπόιλ αποφάσισε να πάρει ορισμένα μέτρα ασφαλείας, προσλαμβάνοντας ειδική εταιρεία για την προστασία της και σωματοφύλακες για τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της.

Κατά τα άλλα, η ασουλούπωτη Μπόιλ που ξεχώρισε μέσα από το τάλεντ σόου "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", δεν έχει αλλάξει συνήθειες υιοθετώντας ένα λαοφιλές προφίλ. Καθημερινά, υποδέχεται τους θαυμαστές που συνωστίζονται έξω από το σπίτι της για να την δουν από κοντά και είναι ιδιαίτερα φιλική με όλους.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει βόλτα στην γειτονιά, φορώντας ένα σκούφο του Άη-Βασίλη και να ποζάρει στους παπαράτσι που περίμεναν για να την χαιρετίσουν.

Η Σούζαν ζει το όνειρο της αφού με το πρώτο της άλμπουμ "Ι Dreamed A dream", σημείωσε ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, κατάφερε να πουλήσει 441. 820 αντίτυπα στην Αγγλία, ενώ οι πωλήσεις στην Αμερική -το ίδιο διάστημα -ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου