Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Στην κορυφή του Billobard ανέβηκαν οι Bon Jovi με νέο album.

Οι αειθαλείς Bon Jovi κατέλαβαν την κορυφή του Billboard 200 chart με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, «The Circle». Πρόκειται για το 11ο studio album του συγκροτήματος που κατέκτησε την κορυφή από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, με πωλήσεις άνω των 163.000 αντιτύπων. Για το διάσημο συγκρότημα το «The Circle» είναι το τέταρτο album τους που κατακτά την πρώτη θέση του Billboard 200. Προηγήθηκαν τα «Lost Highway» (2007), «New Jersey» (1988) και «Slippery When Wet» (1986).

Μετά την περσινή τους επιτυχία με την πρώτη σε πωλήσεις περιοδεία, αυτή η νέα κορυφή αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι οι Bon Jovi μετά από 2 δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία συνεχίζουν να μένουν στη κορυφή. Το νέο τους album εκτός από τις Η.Π.Α. έχει φτάσει Νο.1 σε Καναδά , Ιαπωνία και Γερμανία ενώ είναι ήδη Νο.2 στην Μεγάλη Βρετανία.

Θυμίζουμε ότι οι Bon Jovi ερμήνευσαν το νέο τους single «We Weren't Born To Follow» στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 20 χρόνια από την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Το τραγούδι γράφτηκε από τους Jon Bon Jovi και Richie Sambora ενώ την παραγωγή έκανε ο John Shanks. Ο ίδιος φέρει την ευθύντη της παραγωγής για τα 2 προηγούμενα albums («Have A Nice Day» το 2005 και «Lost Highway» το 2007).

Το συγκρότημα ετοιμάζει μια ακόμα μεγάλη έκπληξη για τους φανατικούς του φίλους. Πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μια περιοδεία για την προώθηση του νέου album με τον προφανή τίτλο «The Circle World Tour». Η τουρνέ θα ξεκινήσει από το Seattle στις 19 Φεβρουαρίου 2010 και για τα επόμενα 2 χρόνια θα περιοδεύσει ανά τον πλανήτη, περνώντας από 30 χώρες όπου θα πραγματοποιηθούν 135 συναυλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου