Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ν. Ευαγγελάτος: «Δουλεύω στον ΑΝΤ1 και θα συνεχίσω για πολύ ακόμα»

Απάντηση σε όλα όσα ακούγονται για το μέλλον του στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο του σταθμού έδωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος με μια συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town».

Απαντώντας σε ερώτηση για όσα γράφτηκαν σε εφημερίδες και blogs περί αποχώρησής του από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1, ο ancorman του καναλιού είπε:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύω στον ΑΝΤ1 κι έχω συμβόλαιο για να συνεχίσω να το κάνω για αρκετό καιρό ακόμη».

Παραδέχθηκε πάντως ότι το κανάλι του Αμαρουσίου είναι σε μια φάση αναδιάρθρωσης του δελτίου, ενώ σε ερώτηση αν αισθάνεται ότι ο Γ. Λάτσιος τον άδειασε δημοσίως ότι δήλωσε πως υπάρχει θέμα με το δελτίο τόνισε:

«Εγώ δεν το εκλαμβάνω έτσι. Η αλήθεια όπως και να την πεις είναι αλήθεια».

Όσον αφορά στα σενάρια που θέλουν μια πιθανή αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 να επηρεάζει και τις σχέσεις της Τ. Στεφανίδου με τη διοίκηση είναι ξεκάθαρος:

«Έπειτα από τόσα χρόνια είναι τόσο σαφές πως ο καθένας έχει τη δική του πορεία, ώστε αν κάποιος ισχυριζόταν το αντίθετο θα ήταν εκτός πραγματικότητας».

Όσο για τη διακοπή των «Αποδείξεων και στην Πολιτική» είπε:

«Με στενοχώρησε που κόπηκε η εκπομπή. Σέβομαι όμως την απόφαση του καναλιού. Το ότι ήταν μια εκπομπή που όσο κράτησε είχε τόσο υψηλή τηλεθέαση σημαίνει πως εγώ ό,τι περνούσε από το χέρι μου το έκανα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου