Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Χιονοπτώσεις σε εξέλιξη και πτώση θερμοκρασίας!

Εξτρα φρέσκο χιόνι προστέθηκε στα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας από τις χθεσινοβραδυνές και πρωινές χιονοπτώσεις δημιουργώντας πολύ καλές συνθήκες για χιονοδρομία.

Η ένταση των χιονοπτώσεων σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους δημιουργεί και σήμερα προβλήματα κατά τόπους. Κλειστό θα παραμείνει το Χ.Κ. Καρπενησίου λόγω έντονης χιονόπτωσης ενώ σε αναστολή βρίσκεται το Χ.Κ. Πηλίου λόγω χιονοθύελλας. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν κατά την διάρκεια της μέρας ενώ οι θερμοκρασίες κυμαίνονται κάτω από το 0.

Εξτρα χιόνι: 55εκ. στο Χ.Κ. Καλαβρύτων, 40εκ. στα Χ.Κ. Παρνασσού και Καρπενησίου, 20εκ. στα Χ.Κ. Μαινάλου, 3-5 Πηγαδιών, Πισοδερίου, 15εκ. στο Χ.Κ. Καιμακτσαλάν, 10εκ. σε Χ.Κ. Ολύμπου και Χρυσού Ελαφιού, 5εκ. στα Χ.Κ. Σελίου και Φαλακρού.
Αλυσίδες από διασταύρωση προς Χ.Κ. Παρνασσού, από Καλάβρυτα, Πούντα και Ζαρούχλα προς Χ.Κ. Καλαβρύτων, τα τελευταία 10χλμ προς Χ.Κ. Καιμακτσαλάν, 8χλμ προς Χ.Κ. Φαλακρό, 2χλμ προς Χ.Κ. Βασιλίτσας και στους δρόμους προς Χ.Κ. Πηλίου. Κλειστός ο δρόμος προς Χ.Κ. Καρπενησίου, από Καρδαρά προς Χ.Κ. Μαινάλου καθώς και τα 3 τελευταία χλμ από Βυτίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου