Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Παγωνιά και χιόνι στη Βόρεια Ελλάδα

Ασπρη μέρα βλέπουν από το πρωί οι βορειοελλαδίτες. Η θερμοκρασία έπεσε έως και 10 βαθμούς από χθες και το θερμόμετρο δεν ξεπερνά τους 3 βαθμούς κελσίου στις περισσότερες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης.

Αλυσίδες στη Χαλκιδική

Με αλυσίδες γίνεται η κίνηση στη βόρεια και κεντρική Χαλκιδική ενώ χιονίζει αυτή τη στιγμή, στην Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα, ενώ χιόνι έπεφτε νωρίς το πρωϊ και στις Σέρρες. Στην Αλεξανδρούπολη τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αλατιέρες βρίσκονται στο δρόμο για να προλάβουν τον τυχόν αποκλεισμό δρόμων.

«Ήλιος με δόντια» στην Έδεσσα και Βέροια!

Ο ήλιος φάνηκε στον ούρανο της Έδεσσας όπου η θερμοκρασία φτάνει τους 4 βαθμούς κελσίου ενώ άνοιξε νωρίτερα ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν που έκλεισε λόγω παγετού τις πρωϊνές ώρες. Ηλιοφάνεια και τσoυχτερό κρύο με τη θερμοκραία όμως να φτάνει τους 7 βαθμούς κελσίου επικρατεί αυτή τη στιγμή και στη Βέροια. Τους 7 βαθμούς έφτασε το θερμόμετρο και στην Κατερίνη, όπου παρά την ηλιοφάνεια επικρατεί παγωνιά.

Παγωνιά στη δυτική Μακεδονία

Παγωνιά επικρατεί και στη δυτική Μακεδονία, όπου δε χιονίζει αλλά το θερμόμετρο δεν ξεπερνά τους 5 βαθμούς κελσίου σε Κοζάνη και Γρεβενά, ενώ σε Φλώρινα και Καστοριά η θερμοκρασία φτάνει τον 1 βαθμό κελσίου.

agelioforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου