Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Σύλληψη νεαρού για τη γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Ένας 21χρονος συνελήφθη καθώς είχαν βρεθεί αποτυπώματά του σε αντικείμενα που είχαν βρεθεί μέσα στο σπίτι του Χαλανδρίου.

Ένα ακόμα άτομο συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία επειδή βρέθηκαν αποτυπώματά του στη γιάφκα του Χαλανδρίου. Πρόκειται για έναν Έλληνα, ηλικίας 21 ετών, άεργο και η σύλληψή του έγινε με ένταλμα του ανακριτή το οποίο είχε εκδοθεί από τις 13 Ιανουαρίου 2010.

Ο νεαρός είχε επίσης συλληφθεί πέρυσι στις 5 Ιανουαρίου 2009 και είχε καταδικαστεί σε εξάμηνη φυλάκιση για απείθεια. Η σύλληψή του πέρυσι είχε γίνει αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά αστυνομικών έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στην οποία είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένας αστυνομικός.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το ένταλμα εκδόθηκε όταν ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματά του σε αντικείμενα που είχε συλλέξει η αστυνομία από την γιάφκα. Ο νεαρός θα οδηγηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται το θέμα της τρομοκρατίας. Ο νεαρός συνελήφθη στις 16:40 το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου