Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν γνωρίζει ακόμη αν θα έχει στην διάθεσή του για την κόντρα με τους Βοιωτούς τους Τοροσίδη και Ντουντού, ενώ εκτός μάχης λόγω τιμωριών, είναι και οι Μαρέσκα, Λεονάρντο, Ντατόλο.

Ο «Τόρο», αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, καθώς εξακολουθεί να πονάει αρκετά. Όσο για τον Βραζιλιάνο; Ο Ντουντού αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πέλμα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται ακόμη και με το περπάτημα, με το ιατρικό τιμ να εκτιμά πως δεν πρόκειται να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου του Πειραιά.

Σε αυτά τα προβλήματα, έρχονται να προστεθούν και οι τιμωρίες των Ντάτολο, Μαρέσκα και Λεονάρντο, οι οποίες αναμένεται να ενεργοποιήσουν και πάλι τον Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Όσκαρ, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού. Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό πάντως, επιστρέφουν οι Γκαλίτσιος, Λούα Λούα και Μήτρογλου, οι οποίοι θα δώσουν επιπλέον λύσεις στον Μπάντοβιτς ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της μάχης που θα δοθεί μέχρι τέλους για το… θαύμα.

Όσο για το τι συμβαίνει με το θέμα του προπονητή; Αυτή την στιγμή ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ υποστηρίζει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει δεχθεί ακόμη καμία πρόταση από τους Πειραιώτες, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους, καθώς αρχικά θέλει να ξεκουραστεί μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να επιστρέψει… δριμύτερος στους πάγκους. Πάντως, τον τελευταίο καιρό έντονα ακούγεται και το όνομα του Χοακίν Καπαρός, ο οποίος έχει προταθεί από τον Πέπε Σεγκούρα.

sportaction

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου