Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

(Κύπελλο) Ανοίγει η αυλαία των προημιτελικών

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το κύπελλο Ελλάδας, καθώς το επόμενο διήμερο θα διεξαχθούν οι πρώτοι δύο προημιτελικοί και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου οι άλλοι δύο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι, ενώ το εκτός έδρας γκολ δεν θα υπολογίζεται διπλό.

Αύριο, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση όπου οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί λόγω φόρμας. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην προσπάθεια να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα, θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παράλληλα, μεθαύριο, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Καλλιθέα, με τους «πράσινους» να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, παρά τις όποιες αλλαγές επιχειρήσει ο Νίκος Νιόπλιας στην 11αδα.
Το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Γήπεδο «Οι Ζωσιμάδες»

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
17:00 Παναθηναϊκός-Καλλιθέα ΟΑΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
17:00 Ξάνθη-Άρης Γήπεδο Πηγαδίων Ξάνθης
17:00 Καβάλα-Πανιώνιος Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»

Σε περίπτωση που προκύψουν επαναληπτικοί αγώνες, αυτοί θα διεξαχθούν στις 10/2/2010 για τα ζευγάρια ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Καλλιθέα και στις 17/2/2010 για τα ζευγάρια Ξάνθη-Άρης και Καβάλα-Πανιώνιος.

ana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου