Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΚΗΣ

Με συμπτώματα έντονης επιθετικής συμπεριφοράς αλλά και ακατανόητες εκρήξεις θυμού, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τις Δικαστικές Φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδος, όπου κρατείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Νοσοκομείο της Άμφισσας ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες από πηγές μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα, ο πρώην ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, αφού κρίθηκε από τον διευθυντή αλλά και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι έπρεπε να εξεταστεί από γιατρό του ΕΣΥ για κάθε ενδεχόμενο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις τελευταίες δυο-τρεις ημέρες ο 37χρονος είχε αρχίσει να επιτίθεται φραστικά, να τσακώνεται αλλά και να ερίζει με δεσμοφύλακες.

Επίσης, κατά κάποιες άλλες πληροφορίες, δημιουργούσε τις τελευταίες μέρες συνεχώς περίεργες εντάσεις μέσα στο κελί του, φθάνοντας σε ακραίες διαθέσεις που σχετίζονταν με εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της σωματικής του ανάγκης. Οι αλλοπρόσαλλες διαθέσεις του είχαν παραξενέψει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Έτσι, μετά από μια ακόμα στιγμή έντασης, κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας υπάρχει το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε ψυχιατρικό κατάστημα στην Αθήνα.

Τα συμβάντα αυτά από κάποιους νομικούς κύκλους κρίνονται ως πολύ περίεργα, αφού, ως γνωστόν, την Τετάρτη το πρωί συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και πλησιάζει η ώρα της ετυμηγορίας. Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι δεν αποκλείουν ο Κορκονέας να έχει επιστρατεύσει ένα νέο σχέδιο μέσα στις φυλακές. Να το «παίξει τρελός», για να αποφύγει τον καταλογισμό και κατ’ επέκταση την παραδειγματική τιμωρία για τον μοιραίο πυροβολισμό τη «σκοτεινή» βραδιά της 6ης Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου