Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα, αντίθετα με ότι κάνουμε συνήθως. Μπήκαμε πολύ χαλαρά, δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και μετά είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 3-0, που ήταν δικό μας δώρο, το παιχνίδι είχε τελειώσει. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, θυμίσαμε λίγο τον καλό ΠΑΟΚ αλλά ως εκεί. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε» υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής και επισήμανε στη συνέχεια: «Είναι μια δίκαιη νίκη του ΠΑΣ. Ήταν μια άσχημη μέρα για εμάς, μια κακή παρένθεση. Πολλοί παίκτες ήταν αρνητικοί και ο αγωνιστικός χώρος άθλιος. Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ελπίζω να συνέλθουμε γρήγορα. Ήταν ένας στόχος το Κύπελλο, θέλαμε να προχωρήσουμε».

Σχετικά με το αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποτίμησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάντος απάντησε λέγοντας: «Όχι, δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΣ, είχαμε δει αγώνες του και τον τρόπο που παίζει. Κάναμε τα πλάνα μας, αλλά δεν μας βγήκε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε τελείως διαφορετικοί το Σάββατο στον αγώνα με τον Ηρακλή».
Αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας με τους παίκτες να διαμαρτύρονται για τα οφειλόμενα χρήματα, όσο και για την ενόχληση που έδειξε ο Κουτσιανικούλης όταν αντικαταστάθηκε, ο Σάντος είπε ότι «αυτό είναι εσωτερικό μας θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου