Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ο κόσμος ψήφισε "δαγκωτό"... Τέρι!


O Τζον Τέρι πέρασε μία από τις δυσκολότερες εβδομάδες στην επαγγελματική καριέρα και στη ζωή του γενικότερα, μετά την αποκάλυψη ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με την σύντροφο του συμπαίκτη του στην Εθνική Αγγλίας (και πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι), Γουέιν Μπριτζ, ωστόσο το ντέρμπι με την Άρσεναλ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μεγαλύτερη ένεση ηθικού για τον αρχηγό της Τσέλσι.

Στην 440η εμφάνισή του με τη φανέλα των "μπλε" και πρώτη του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά τη "βόμβα" που έσκασε για την προσωπική του ζωή, ο 29άχρονος άσος ήταν δίχως άλλο ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Διέπρεψε στην άμυνα, έδωσε με κεφαλιά ασίστ στον Ντρογκμπά για το πρώτο γκολ του Ιβοριανού κατά των "κανονιέρηδων", γνώρισε αποθέωση μέσω πανό, πλακάτ και συνθημάτων από τους φίλους της ομάδας του, δέχτηκε μία ζεστή αγκαλιά από τον Κάρλο Αντσελότι, ενώ άκουσε τα καλύτερα λόγια για το όνομά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

"Υπάρχει μόνο ένας αρχηγός της Αγγλίας" ("There's only one England captain") τραγουδούσε εν χορώ ένα ολόκληρο γήπεδο την ώρα που οι παίκτες της Τσέλσι και της Άρσεναλ παρατάχθηκαν στη σέντρα του γηπέδου, με τους οπαδούς να δείχνουν επίσης την αγάπη τους προς τον Τέρι επευφημόντας τον κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα και τον ίδιο να ανταποδίδει με ξεχωριστό τρόπο.

Μετά το τέλος έδωσε το περιβραχιόνο του αρχηγού σε έναν από αυτούς, πέταξε τη φανέλα προς την εξέδρα ενώ χαιρέτησε τον κόσμο και στις τέσσερις πλευρές του "Στάμφορντ Μπριτζ".

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου