Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Διάσημοι με Baby Face…


Υπάρχουν άνδρες που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με το χρόνο και παρά το πέρασμα του, εκείνοι φαίνονται εικοσάρηδες.

Το Baby face που έχουν κάποιοι διάσημοι του Hollywood, είναι θείο δώρο, αφού τους κάνει πιο γοητευτικούς, ενώ οι μετοχές τους στο γυναικείο φύλλο ανεβαίνουν συνεχώς…

Τι και αν ο Leonardo Di Caprio έχει ήδη συμπληρώσει τα 36 του χρόνια. Με το νεανικό πρόσωπο του, καταφέρνει να γοητεύει τις γυναίκες και έχει πάντα στο πλευρό του τα πιο ελκυστικά θηλυκά του κόσμου.

Στη ίδια κατηγορία ανήκει και ο καρδιοκατακτητής Jude Law. Το χαμόγελο του, σε συνδυασμό με τα γλυκά χαρακτηριστικά του, αποτελούν «μαγνήτη» και πολλές είναι γυναίκες θα «έλιωναν» και μόνο με ένα βλέμμα του.

Άλλος ένας άνδρας με Baby Face είναι ο Johnny Deep. Ο σέξι του κινηματογράφου εξακολουθεί να δείχνει τριαντάρης, αν και πλησιάζει τα 50!!!

Όσο για το Ricky Martinτα λόγια είναι περιττά… Ο χρόνος πρέπει να είναι σύμμαχος του, αφού αν και είναι 39 ετών έχει πρόσωπο 20χρονου. Αναμφίβολα είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες του πλανήτη και ο ίδιος το… απολαμβάνει

Νεανικό lookέχει και ο Jonathan Meyers, που με το αγγελικό του πρόσωπο κατάφερε εκτός από τις καρδιές των γυναικών να κατακτήσει ολόκληρο το Hollywood.

Ας ελπίσουμε ότι οι διάσημοι με babyface δεν θα έχουν μυαλό μωρού, αλλά ανάλογο με αυτό που προστάζει η ηλικία τους...

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου