Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Αθώος δηλώνει ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον

Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον θα δηλώσει αθώος για το θάνατο του ασθενούς του, στην πολυαναμενόμενη δίκη που ξεκινά τη Δευτέρα.

Ο πρώην προσωπικός γιατρός του διάσημου ποπ σταρ Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ, θα δηλώσει ότι δεν είναι ένοχος για το θάνατο του ασθενούς του, τη Δευτέρα οπότε πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τους σταρ.

Ο Εντ Τσέρνοφ, δικηγόρος του γιατρού επιβεβαίωσε ότι τη Δευτέρα ο πελάτης του θα ακούσει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για το θάνατο, στις 25 Ιουνίου, του αγαπητού σε όλο τον κόσμο τραγουδιστή από υπερβολική δόση του απαγορευμένου, για ιδιωτική χρήση, φαρμάκου για αναισθησία, Propofol, που του χορηγούσε ο γιατρός του για να μπορεί να κοιμάται εύκολα.

Είναι σαφές ότι η δίκη θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο και θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα δίκη μετά από αυτήν, το 2005, όπου κατηγορούμενος ήταν ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Ο θάνατος του ποπ σταρ στα 50 χρόνια του επήλθε λόγω καρδιακής ανεπάρκειας που προκλήθηκε όπως λέγεται από την υπερβολική δόση του αναισθητικού, λίγο καιρό πριν ο Μάικλ Τζάκσον αρχίσει μια μεγάλη περιοδεία του ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου