Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Έπεφταν κορμιά!

Μία από τις πλέον έντονες προπονήσεις του ΠΑΟΚ των τελευταίων μηνών πραγματοποιήθηκε χθες στη Σουρωτή. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου παρουσιάστηκαν με μεγάλο διάθεση και όρεξη για μπάλα και έσφυζαν από πάθος και δύναμη στις προσπάθειές τους. Όσο πλησιάζει το ματς με τη Λάρισα, τόσο οι παίκτες του Σάντος ανεβάζουν ρυθμούς και δείχνουν διψασμένοι για άμεση επιστροφή στις νίκες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, με τους «ασπρόμαυρους» να τα δίνουν όλα. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Βιτόλο έκανε ένα σκληρό φάουλ από πίσω στον Βερόν, αυτός αντέδρασε άμεσα ανταποδίδοντας, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν άμεσα και να ηρεμούν τα νεύρα. Πάντως, στην επόμενη φάση ο Βερόν με σκληρό μαρκάρισμα χτύπησε τον Ίβιτς, ο οποίος αποχώρησε προληπτικά από το υπόλοιπο της προπόνησης λόγω πόνων στην ποδοκνημική.

Τον ιό Η1Ν1 οι Σορλέν-Κρέσιτς

Για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο ακολούθησε ο Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος θα είναι φυσικά απών από το αυριανό ματς με την ΑΕΛ. Απών θα είναι αύριο και ο Γκαρσία, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Απόντες από τη χθεσινή προπόνηση ήταν οι Σορλέν και Κρέσιτς, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό Η1Ν1. Χθες το πρωί έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη αναρρώσει και για προληπτικούς μόνο λόγους να παραμένουν κλινήρεις στα σπίτια τους μέχρι να συμπληρωθεί μια εβδομάδα από την εμφάνιση των συμπτωμάτων της νέας γρίπης Η1Ν1. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σορλέν βρέθηκε αρνητικός στα πρώτα τεστ και μόλις στο τρίτο επιβεβαιώθηκε ότι πάσχει από τον ιό της νέας γρίπης. Παράλληλα, ο Γάλλος χαφ μαζί με την οικογένειά του, προσπαθεί να συνέλθει και από το σοκ που του επέφερε η ληστεία στο σπίτι του.

Τι δοκίμασε ο Σάντος

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε στη βασική ενδεκάδα να παίξει με έναν αμυντικό χαφ (Βιτόλο) και πιο μπροστά τους Ίβιτς-Φωτάκη, σ’ ένα 4-3-3 (ή 4-1-2-3 κατ’ άλλους), με τριάδα στην επίθεση τους Βιεϊρίνια (δεξιά), Κουτσιανικούλη (αριστερά) και Μουσλίμοβιτς (φορ περιοχής). Στην άμυνα ήταν οι Αραμπατζής (δεξιά), Λίνο (αριστερά), Τσιρίλο-Κοντρέρας (κεντρικοί) και κάτω από τα δοκάρια ο Χαλκιάς. Πάντως, πολλά θα ξεκαθαρίσουν για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει αύριο ο Πορτογάλος κόουτς στη σημερινή τελευταία προπόνηση, με τον Αμπουμπακάρι να διεκδικεί θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

METROSPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου