Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ!

Τι και αν ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Γαλατάσαράι, οι "πράσινοι" δεν θα αφήσουν έτσι το παιχνίδι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ήδη έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να προσφύγουν στην ΟΥΕΦΑ!

Τι συνέβη; Ο Αλέξης Τζόρβας είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής. Την Κυριακή, έβλεπε… φαντάσματα ότι τον χτυπούσαν με αεροβόλο. Έπεισε την φίλαθλη Ελλάδα με τους θεατρινισμούς του, ότι το σημάδι στο χέρι του είναι από αεροβόλο! Γελάσαμε όλοι, πάρα πολύ μάλιστα, σε φωτογραφίες και βίντεο που φαίνεται ότι το σημάδι το είχε και από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τότε που αγκαλιαζόταν με τον βοηθό διαιτητή, καθώς βλέπετε φέτος μεταξύ "πράσινων" και των ανθρώπων με τα μαύρα, υπάρχει μία οικειότητα.

Ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στην ΟΥΕΦΑ για το ματς με την Γαλατά, αυτή τη φορά γιατί "χτυπήθηκε" η ψυχή του Αλέξη. Στην προθέρμανση, ένας οπαδός της Γαλατά που είδε τα καραγκιοζιλίκια του μέσω του δορυφορικού προγράμματος, δεν άντεξε. Του αρέσει το ποδόσφαιρο βλέπετε. Πήγε από… πίσω από την εστία και του έδειχνε μία φωτογραφία του. Ο Αλέξης περίμενε ότι θέλει αυτόγραφο. Μάταια, όμως. Ο Τούρκος της έβαλε φωτιά και έχουμε και το στιγμιότυπο αυτό! Δείτε το….

Αυτό ήταν. Ο Τζόρβας ήταν σαν να χτυπήθηκε με αεροβόλο ψυχής. Δεν άντεξε, ήθελε να δακρύσει, αλλά ο Χικ Τεν Κάτω τον παρηγόρησε. Δύο στο Καραϊσκάκη, ένα στην Τουρκία, τρία τα μπαλάκια αγοράκι μας όμορφο!

Δεν πειράζει. Τις υποκρισίες σου θα τις πληρώσεις. Ο Θεός του ποδοσφαίρου έχει μάτια και βλέπει και εδώ είμαστε για να δεις. Ο Παναθηναϊκός δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζόρβας θέλησε να παρέμβει στην τούρκικη τηλεόραση και να δείξει τα νέα του σημάδια. Δεν υπήρχαν, όμως, οι "πράσινοι" ρεπόρτερ να κάνουν τον δικηγόρο τους. Δεν πειράζει Αλέξη. Με το καλό να επιστρέψεις και να μας τα ξαναδείξεις εδώ.

Για το τέλος, ο gavros.gr του αφιερώνει δύο όμορφα τραγούδια που τον εκφράζουν. Γνωρίζει και ο ίδιος άλλωστε τον λόγο…

GAVROS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου