Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Απόψε που φοβότανε η Αθήνα. http://athensville.blogspot.com/

ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ.


Μεσάνυχτα Κυριακής. Αυτό ήταν. Η δύσκολη νύχτα που σκεφτόμασταν ένα χρόνο τώρα πέρασε. Η Αστυνομία υπήρχε παντού, σε όλους τους δρόμους, σε στάσεις, σταθμούς. Το βουητό του ελικοπτέρου από πάνω αδιάκοπο. Η κίνηση ανύπαρκτη. Φόβος παντού για το χειρότερο. Απ' το πρωί όμως φαινότανε ότι θα πήγαινε ήρεμα το πράγμα. Ζημιές υπάρχουν κυρίως στην Σταδίου και στην Πανεπιστημίου, απ' όπου και πέρασε η πορεία. Κάποιους τους έσωσαν τα οχυρά.










Άστεγοι στον ύπνο τους μπρος στην Τράπεζα





Συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν μπρος στα Προπύλαια





Η Πανεπιστημίου άδεια...




Στα Φωκάς στήνουν οχυρό





Μια διαφημιστική ταμπέλα εναλλάσσεται και πάνω το στένσιλ του Αλέξη. Δυνατές αντιθέσεις, "το παιχνίδι του Αγγέλου", "Τρωικός Πόλεμος"!






Τα H&M πήραν τα μέτρα τους με την ανακαίνιση. Tα απέναντι Bershka σπασμένα.




Στα Εξάρχεια
Όλοι οι δρόμοι είναι περικυκλωμένοι από διμοιρίες βαριά εξοπλισμένων αστυνομικών. Ανεβοκατεβαίνεις χωρίς να σ' ενοχλούν. Η πλατεία έχει κόσμο και μάλιστα τα καφέ είναι ανοιχτά με κόσμο που κάθεται έξω στο χαλαρό. 3-4 κάδοι αναμμένοι έτσι για το όνορε. Δίπλα Εξαρχιώτες πιάνουν κουβέντα.

Εμμ. Μπενάκη


Στουρνάρη


Πλ. Εξαρχείων


Στουρνάρη παρατεταγμένοι αστυνομικοί απέναντι από Πολυτεχνείο.

Τελευταία εικόνα
Οδός Μεσολογγίου, το σημείο μηδέν, γεμάτο λουλούδια και γράμματα για τον Αλέξη. Πολλοί στέκονται σιωπηλοί και κοιτάνε την φωτογραφία του απορροφημένοι. Κάτω απ' τις κουκούκλες κρύβονται όμορφοι νέοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου