Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Παράδοση – παραλαβή στην Παιανία

Μετά τις εξελίξεις της Τρίτης, με την απόλυση του Χενκ Τεν Κάτε και την πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια και του Κριστόφ Βαζέχα, τα «φώτα» στρέφονται στην Παιανία.

Το μεσημέρι ο Ολλανδός τεχνικός και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Τεν Κάτε αναμένεται να τους ζητήσει να συγκεντρωθούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ίδιος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του υλικού που είχε στα χέρια του. Αμέσως μετά, ο Νικόλας Πατέρας θα παρουσιάσει στους παίκτες τον νέο τους προπονητή, τον Νίκο Νιόπλια αλλά και τον συνεργάτη του –σύμβολο για το τριφύλλι- Κριστόφ Βαζέχα.

Στρώθηκαν στη δουλειά

Με τα …μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει οι Νίκος Νιόπλιας και Κριστόφ Βαζέχα. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα και τον διευθυντή του τμήματος, Κώστα Αντωνίου και συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο Νιόπλιας πήρε dvd με όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας και ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα από τον Κώστα Αντωνίου. «Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα θετικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά κυρίως να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος. Και φυσικά η ομάδα να δείχνει στο γήπεδο την ποιότητα του ρόστερ», ήταν τα λόγια του Νικόλα Πατέρα και του Κώστα Αντωνίου στους νέους τους συνεργάτες.

«Είναι μεγάλη η ευκαιρία που μας δίνεται. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ξανά στην κορυφή», ήταν η απάντηση του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, Νίκου Νιόπλια.

Σκέψεις επιστροφής του Κλέιτον

«Θέλω να αξιοποιήσω το ρόστερ και –κυρίως- να είμαι δίκαιος με όλους», ήταν τα λόγια του Νίκου Νιόπλια στον Κώστα Αντωνίου, αποτυπώνοντας τις πρώτες του σκέψεις αλλά και κινήσεις στην ομάδα. Ένα από τα θέματα που θα έχουν εξελίξεις την Τετάρτη είναι και το μέλλον των Τζιόλη, Μάντζιου, Δημούτσου και Κλέιτον. Ο Νιόπλιας θα τους μιλήσει, καθώς θέλει όλους τους παίκτες συσπειρωμένους. Ειδικά στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού εκτιμά πολύ τις ικανότητές του στη δημιουργία παιχνιδιού.

Σενάρια για Κέζο και Ιορδανίδη

Η θέληση είναι να μείνει ο γυμναστής της ομάδας, Λόρενς Έμπεν, καθώς στην Παιανία είναι αρκετά ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Στην περίπτωση που ο Έμπεν αρνηθεί να παραμείνει, τότε οι πρώτες σκέψεις είναι το «τριφύλλι» να κινηθεί για τον Ανδρέα Κέζο, τον γυμναστή της ΑΕΚ.

Αρκετές είναι οι πιθανότητες στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να προστεθεί και ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια στην Εθνική Ελπίδων ενδέχεται να έχει συναντήσεις με άτομα του «τριφυλλιού» για να προσφέρει και αυτός τις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου