Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Η Μενεγάκη απαντάει για το "αποκλειστικό" του Ευαγγελάτου!

Την Δευτέρα το πρωί οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτουν πρώτοι απ’ όλους την είδηση του «διαζυγίου» Νίκου Ευαγγελάτου με ΑΝΤ1. Από εκεί το πήραν όλοι και διέρρευσε η είδηση πριν βγουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Ωστόσο, όλοι είχαμε την ίδια απορία: πώς έμαθαν οι συνεργάτες της Ελένης τα περί διαζυγίου;

Την απάντηση τη δώσαμε μόνοι μας ευθύς αμέσως: τους την είπε η Μενεγάκη, που της την είπε ο σύζυγος της Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού. Απλά πράγματα και λογικά. Δύο μέρες μετά και η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» έρχεται να απαντήσει σε αυτό το θέμα και βεβαίως να διαψεύσει ότι έμαθαν για το «διαζύγιο» από τον σύζυγό της. «Είπαμε το ρεπορτάζ των εφημερίδων» είπε από την εκπομπή της η ωραία Ελένη, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το σπίτι της και η εκπομπή της.

Ναι, αλλά το ρεπορτάζ ενός τέτοιου αποκλειστικού, δεν είναι για το καλό της εκπομπής της; Και αφού τη νοιάζει η εκπομπή και τίποτε άλλο, δεν θα ήθελε να έχει τέτοια αποκλειστικά; Πάντως, για την ιστορία, αν και η Ελένη πρόσφερε αρκετή δόση... infotainment την Δευτέρα, δυστυχώς, τερμάτισε τελευταία, αφού τη μέρα εκείνη πρώτη στη ζώνη αναδείχθηκε η Πόπη Τσαπανίδου (λόγω επικαιρότητας και ουχί Ευαγγελάτου επικαιρότητας), δεύτερο το δίδυμο των ΚαραμεροΧαριτάτων, τρίτος ο «Όμορφος κόσμος» και τέταρτη η Μενεγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου