Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Έξαλλος ο Κούγιας με Βατίδου λόγω... διαμαντέμπορα!

Κρύος ιδρώτας με έλουσε όταν είδα σε όλες (μα όλες λέμε) τις εκπομπές την Εύη Βατίδου στα μπουζούκια με Σύριο φίλο της κι έμπορο διαμαντιών, ο οποίος όλο το βράδυ την είχε στο... ανθοστόλισμα. Με το φορτηγό έριχνε τα γαρύφαλλα στα πόδια της Εύης, η οποία λικνιζόταν στους ρυθμούς του άσματος και της ρίψης γαρυφάλλου. Ο κρύος ιδρώτας με έλουσε, διότι αμέσως σκέφτηκα τον Αλέξη Κούγια: «σκέψου να δει το βίντεο. Πόσα εξώδικα θα καταπνίξουν την οργή του»;

Τι ήθελα και το σχολίαζα; Μία που το σκέφτηκα, μία που βγήκε έξαλλος ο Κούγιας και άρχισε να κατηγορεί την πρώην του. Τώρα εδώ που τα λέμε, όλοι οι άνδρες θα τα έπαιρναν (κυρίως λόγω εγωισμού), όταν θα έβλεπαν την πρώην τους σύζυγο να διασκεδάζει (μπορεί και να βγαίνει) με έναν πολύ (μα πολύ) πλούσιο άνδρα.

Βγήκε, λοιπόν, ο Κούγιας στο Star κι έθιξε το οικογενειακό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από τα νυχτοπερπατήματα της Βατίδου με τον Σύριο διαμαντέμπορα. Το βράδυ εκείνο συγκεκριμένα (κοίτα τώρα σύμπτωση) ο ποινικολόγος έψαχνε τα παιδιά του. Ήθελε να τους μιλήσει. Έπαιρνε τηλέφωνο την Βατίδου και δεν τους έβρισκε. Και ανακαλύπτει, τώρα, ο Αλέξης ότι εκείνο το βράδυ η Εύη δε σήκωνε το τηλέφωνο, επειδή... ανθοστολιζόταν στα μπουζούκια. Το καλό, όμως, το κράτησε για το τέλος: «Αυτά που κάνει είναι ένα σόου κατάντιας».

Ασχολίαστο. Πάντως, εκείνη επιμένει ότι με τον Σύριο διαμαντέμπορα είναι απλά φίλοι και συνεργάτες, αφού η Βατίδου συμμετέχει στη νέα καμπάνια διαμαντιών του ως μοντέλο. Ωστόσο, οι φήμες και τα δημοσιεύματα μιλούν για νέο έρωτα. Θα δείξει. Άμα της στείλει ένα εξώδικο ο Κούγιας, μπορεί και να λυθεί το μυστήριο, διότι αυτός θα ξέρει καλύτερα.

womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου